Okulumuz Hakkında

Gökçeyaka Köyü Çameli / DENİZLİ
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin başarı durumları her yıl artış göstermektedir. 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında mezun ettiğimiz 21 öğrencimizden 16’sı tercihte bulundukları okulları kazanmışlardır. Bu da okulumuzun 8. Sınıf SBS Başarısının %76 olduğunu göstermektedir. 2011 – 2012 Eğitim Öğretim Yılında 21 öğrenci mezun edilmiştir. Bu öğrencilerin tamamının ortaöğretime devam etmeleri sağlanmıştır. Okulumuz, öğrenci sayısının az olması, okulun bulunduğu coğrafyanın dağınık yerleşime imkân vermesi ve bu nedenle öğrencilerin, velilerin iletişim, ulaşım imkânlarında zorluklar yaşanması, yakın çevrenin ekonomik düzeyinin düşük olmasına rağmen, öğrencilerimiz kurumumuzu ve içinde yaşadıkları çevreyi her zaman başarılı bir şekilde temsil etmektedirler.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Çameli ilçe merkezine 6 km., Denizli il merkezine ise 112 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gökçeyaka Köyü Çameli / DENİZLİ